Megrendelőink vízióinak megvalósulását generál kivitelezőként is támogatni tudjuk. Legyen szó a koncepciótervezésről, engedélyeztetésekről, helyszíni előkészítésről, kivitelezésről –  annak bármilyen szakaszolásában (teljes technológia telepítéssel vagy anélkül, dobozkészen vagy kulcsrakészen) és akár a használatbavételi folyamatokkal való projektlezárásig.  

Az évtizedek alatt megvalósított gyáregységek, logisztikai és kereskedelmi központok,  bemutató terek és intézmények a legkülönbözőbb iparágakat szolgálják a gyógyszergyártástól az élelmiszerfeldolgozásig, az autóipartól a vízgazdálkodásig, a kereskedelmi létesítményektől a közintézményekig.

Versenyelőnyünk forrása, hogy a szerkezetépítéshez és ipari padló kivitelezéshez szükséges folyamatokat házon belül valósítjuk meg évtizedes tapasztalattal és piaci gyakorlatot meghaladó munkavédelmi, minőségi és környezetvédelmi tudatossággal. Mindemellett stabil alvállalkozói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, kiforrott közreműködési módszertannal a gördülékeny és rugalmas kivitelezés érdekében.

Legfrissebb projektjeink

Egyedi ajánlatért keresse kollégáinkat!