Bemutatkozás

Cégünk immáron több, mint három évtizede foglalkozik azzal, hogy maradandót alkosson betonból. Legyen szó előregyártott szerkezetekről, ipari padlóról vagy generál kivitelezésről, kollégáink a munkafolyamatok bármely szintjén a tudásuk és tapasztalataik legjavát nyújtják. Elhivatottságunknak köszönhetően projektjeinket a partnereink és saját magunk által felállított magas elvárásoknak megfelelően, kimagasló minőségben kivitelezzük. Mindez úgy lehetséges, hogy folyamatainkat igyekszünk szabályozott és kontrollált módon bonyolítani, szigorú monitoring mellett. Mindebben pedig a legmegbízhatóbb partnereink a saját csapataink. Nálunk úgy a tervezés, mint a gyártás, a szerkezetszerelés vagy ipari padló kivitelezés saját létszámmal történik, saját eszközök (gyártósorok, daruk, személyemelők, lehúzó-, szintező- és simítógépek) bevetésével. Az ASA Építőipari Kft 1991-ben történt alapítása óta két irányvonal mindvégig megmaradt a cég életében: - erős saját csapatot építünk, mert a humán tőke a legnagyobb értékünk - megrendelőinknek szakmailag átgondolt alternatív megoldásokkal kínálunk és termelünk többletértéket. 2008-ban az ASA Építőipari Kft a CONSOLIS cégcsoport tagja lett, így nemzetközi szinten is jelentős tudás és évszázados előregyártói tapasztalat vált számunkra elérhetővé. Korábbi jelmondatunk: Minőség és innováció az építésben összecseng a cégcsoport hitvallásával:

WELL-BUILT FOR WELL-BEING

A Consolis Csoport tagjaként elkötelezettek vagyunk abban, hogy biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítsunk dolgozóinknak. Környezetvédelmi, egészség- és munkavédelmi irányítási rendszereink értékeinket tükrözik, illetve látható és aktív elhivatottságot követelnek. Ez az elhivatottság egyértelmű cél felé visz minket: klímasemleges betonépületek kivitelezése egy fenntartható jövő felé. Vállalkozásunk középpontjába a fenntarthatóságot helyezzük, és olyan emberközpontú épületeket és közösségeket biztosítunk, ahol az emberek élhetnek, dolgozhatnak, összejöhetnek és boldogulhatnak – a környezetre gyakorolt ​​minimális hatás mellett. 

Ha feltesszük a kérdést a dolgozóknak, hogy neked mit jelent az ASA, sokan, sokféle választ fognak adni, hisz különbözőek vagyunk. Mégis lesz közös halmaz a válaszokban: családias munkaközösség, biztonság, lehetőség a fejlődésre, kihívások, innováció… sorolhatnánk még, de egyértelműen körvonalazódik, hogy mint munkáltató, mint közösségi tér, mit is hoz létre a cég és a dolgozói.