Ha az elmúlt több, mint 30 évben az ipari szereplőknek, beruházóknak vasbeton tartószerkezetre volt szükségük, akkor az ASA-t nem lehetett nem megkeresni. Miért is? Egyszerűen azért, mert a nevünk összeforrt a megbízható, hatékony, minőségi és rugalmas kivitelezéssel. Mert már az ASA Építőipari Kft. alapító műszaki csapat is meggyőzte a megrendelőket, hogy mérnöki tudással, kreatív megoldásokkal, kontrollált gyártási körülmények között megtaláljuk a megrendelő céljait leginkább szolgáló kivitelezési lehetőségeket. S ezen szemléletet azóta is valljuk, mert nekünk a biztonságos munkavégzés alapfeltétele mellett a legfontosabb az ügyfeleink elképzeléseinek sikeres és költséghatékony megvalósítása.

Mindez úgy lehetséges, hogy:

  • Vállalkozási csapatunk mélyrehatóan vizsgálja a kiírt feladatot s már az ajánlatkészítés során igyekszünk optimalizálási javaslatokat tenni.
  • Ehhez elengedhetetlen a házon belüli tervező csapat kiemelt tudás- és hatékonyság- szintje. Csak egy ilyen csapat tudja azt szavatolni, hogy a gyakran elhúzódó tervezés egyeztetési trendek ellenére, a tervezett gyártási időpontokra a szükséges kidolgozottságú tervek rendelkezésre állnak.
  • A vasbeton tartószerkezetek megvalósulásának következő színhelye a hódmezővásárhelyi előregyártó üzemünk, ahol a projektet bonyolultságának függvényében évi 35-40.000 m3 betonszerkezetet tudunk előállítani.
  • Nagyon alapos és szigorú minőségellenőrzési folyamatok végén a vasbeton szerkezeti elemek (Kelyhek, lábazati elemek, falak, pillérek, tartók, lépcső- és födémelemek stb.) fuvarozó partnereink közreműködésével eljutnak a projektek kivitelezési helyszíneire.
  • A helyszínen pedig rutinos szerkezetszerelő csapataink nagy körültekintéssel, még nagyobb rutinnal és precizitással látványos épületvázzá formálják a tervezőasztalon született elképzeléseket.
  • Környezetvédelem

Egyedi ajánlatért keresse kollégáinkat!

Megrendelőink álmainak megvalósulását tovább is tudjuk támogatni:

Kiemelkedő minőségű 
Ipari padlókat 
kínálunk az Ipari létesítményekhez.

Akár már a koncepció kidolgozásnál tud segíteni a generálkivitelező csapatunk, akik a kulcsrakész állapotig tudják a megvalósulást kísérni.

Minden tevékenységünk alfája a munkavédelem, omegája pedig a környezetünk védelme, az öko-lábynomunk csökkentése és ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása.