Egészség- és munkavédelem

MEBP

  • A Consolis Csoport elkötelezett abban, hogy munkavállalóinak biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítson és üzletvitelét minimális kockázatokkal és veszélyhelyzetek elkerülésével végezze.

  • Az egészség- és munkavédelmi irányítási rendszereink értékeinket tükrözik, illetve látható és aktív elhivatottságot követelnek:

  • Óvjuk alkalmazottaink, alvállalkozóink és látogatóink testi épségét, balesetmentes munkavégzését, valamint mindenkivel szembeni elvárás, hogy tevékenységük során munkavédelmi szempontból helyes hozzáállást tanúsítsanak.
  • Semmilyen prioritás vagy termelékenység nem lehet indoka bármilyen kockázatvállalásnak.
  • Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy bárhol is folytassuk tevékenységünket – vasbetonelem gyártás, vasbeton szerkezetépítés, fővállalkozás, generál kivitelezés, ipari padló építés, transzportbeton gyártás, egyéb kereskedelmi tevékenység -, mindenkor megfeleljünk valamennyi egészség- és munkavédelmi követelménynek, amelyeket jogi, szakmai, vevői elvárások támasztanak felénk.
  • Munkavédelmi feljegyzéseink alapján mérjük és felülvizsgáljuk, javító intézkedéseket léptetünk életbe annak érdekében, hogy a lehető legkisebb mértékűre csökkentsük a veszélyhelyzetek és incidensek előfordulását. Ezáltal törekszünk arra, hogy a >> nulla baleset és nulla foglalkozási ártalom << mint cél, teljesüljön.
  • Termékeinket és megoldásainkat mindig úgy tervezzük meg, hogy figyelembe vesszük a gyártási folyamatokat és az életciklus kezelést.
  • Ügyvezetésünk folyamatosan azon dolgozik, hogy rendszeres munkavédelmi oktatások keretében tudatosítsa a dolgozóinkban a céljaink elérése érdekében meghozott szigorú előírásokat.
  • A fentiek átgondolt megvalósítása érdekében az ASA Építőipari Kft. integrált – minőség és környezet - irányítási rendszerét kibővítette az ISO 45001:2018 szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerrel. A rendszer folyamatos fejlesztésére elkötelezettek vagyunk, működését az üzleti folyamatainkba integráljuk. Ehhez cégünk vezetősége a megfelelő erőforrásokat biztosítja.

Mindezekkel kívánjuk elérni a munka és egészségbiztonsági kockázatok lehetőség szerinti csökkentését vagy megszüntetését.

© ASA Építőipari Kft.